باید پذیرفت که امروزه مشکلات، جزء جداییناپذیرزندگی بشر است. برخی مدیران معتقدند، مشکلاتی که در فرآیندهای سازمان به وجود میآید را باید خودشان بهتنهایی سر و سامان دهند، در حالی که این دیدگاه درست نیست؛ زیرا در دورهای که فراوانی اندیشهها و تنوّع سلیقهها وجود دارد، بسیار دور از ذهن است که خود انسان بتواند بهتنهایی از پس آنها بر بیاید. ما در جهانی زندگی میکنیم که همه روزه شاهد تغییر و تحوّل است. مدیران نمیتواند به تنهایی و بدون کمک گرفتن از مشاوران خبره، برنامهریزی دقیق داشته باشد و امور سازمان را پیش ببرند. انسان تنها موجودی است که با همنوعان خود به تبادل نظر میپردازد و برای شناخت و حلّ مشکلات خودش با آنان مشورت میکند.
در دنیای متحول امروز از طرف صاحبان فکر، دریافت مشاوره به صورت تخصصی و حرفهای برای حل مشکلات مختلف فنی و تخصصی سازمان توصیه میشود. مدیرانی که در درک صحیح از فرآیند های پیچیده فنی و تخصصی سازمان خود مشکلاتی دارند، مشاوره تخصصی به این افراد کمک میکند تا راه حل مناسبی برای مشکلاتشان بیابند. امروزه در کشور های پیشرفته صنعتی، اکثر سازمان دارای کارگروه هایی تخصصی متشکل از مشاوران خبره در تمامی زمینه ها بمنظور تصمیم گیری در مورد موضوعات کلان و راهبردی سازمان و حتی موضوعات مهم روزمره خود هستند.
بدین منظور شرکت متا با بهره گیری از شبکه کارشناسان متخصص و مجرب فنی، آمادگی لازم را برای ارایه مشاوره های تخصصی در زمینه های ذکر شده در زمینه های فعالیت شرکت به سازمان های مختلف را دارا بوده و حسب درخواست، مشاوره های تخصصی مورد نیاز را در زمینه های مذکور به سازمان ها و شرکت های متقاضی ارایه می نماید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر، مشاهده محصولات شرکت و همچنین اخذ مشاوره رایگان از طریق لینک های ذیل اقدام فرمائید:
مشاهده سایر خدمات شرکت مشاهده محصولات شرکت تماس با کارشناس و اخذ مشاوره رایگان
نظر به اینکه امروزه سازمانها با تغییرات شدید محیطی مواجه هستند و مرتبا با چالشهای جدیدی روبرو میشوند، لذا توجه به استقرار نظامهای مدیریتی در سازمان بیش از پیش ضروری است. مدیریت نوین بطور خلاصه، هنر به کارگیری خلاقیت و نبوغ کارکنان و یافتن راههای بهبود مستمر در جهت استفاده بهینه از منابع محدود موجود و در نتیجه بقاء و رشد سازمان میباشد. بدین ترتیب در طول سالیان گذشته، نظامهای نوین مدیریتی و تعالی سازمانی در راستای بهبود مستمر و افزایش بهره وری شکل گرفته و سازمانها با پیاده سازی نظام مدیریت کیفیت بعنوان نظام مدیریتی پایه، عملاً با نظامهای نوین مدیریت آشنا شده و درصدد استقرار آنها برآمدند. از آنجا که هدف اصلی تمامی این نظامها ایجاد راهکارهایی برای بهبود کیفیت، افزایش بهره وری و استفاده بهینه از منابع سازمانی است، لذا نمیتوان آ ن ها را به صورت جزایری جداگانه در بدنه کل سازمان در مستقر نمود و ضروری است بصورت بکپارچه پیاده سازی و مستقر شوند. از جمله این نظامها میتوان به موارد ذیل اشاره نمود:
فناوری
امروزه صاحبنظران معتقدند که فناوری به چهار جزء وابسته به یکدیگر و دارای ارزش برابر بشرح ذیل تشکیل می شود:
مدیریت فناوری
مدیریت فناوری یک حوزه تخصصی میان رشته ای است که علوم مهندسی، دانش و هنر مدیریت را در جهت خلق ثروت تلفیق و یکپارچه می کند. خلق ثروت می تواند در اثر عواملی چون تقویت دانش ، سرمایه معنوی ، بهره برداری موثر از منابع ، حفظ محیط زیست و دیگر عواملی باشد که در افزایش سطح استاندارد و کیفیت زندگی موثرند.
نوآوری و مدیریت نوآوری
نوآوری شامل خلق کالا، خدمت یا فرآیندی می باشد که برای سازمان جدید است. نوآوری، معرفی کالا یا خدمت جدید به بازار و تجاری کردن آن است. نوآوری به اولین بار استفاده کردن از یک ایده به وسیله یک سازمان اطلاق می شود چه آن ایده پیش از این به وسیله سازمان های دیگر استفاده شده باشد چه نشده باشد. یک نوآوری می تواند تغییری باشد در فرآیند و روش ها بنحوی که موجب ارتقای بهره وری شود. مدیریت نوآوری عبارت است از سازماندهی سیستماتیک فعالیت های نوآورانه در سطح یک بنگاه بنحوی که منجر به نتیجه مطلوب برای بنگاه بر اساس اهداف مربوطه گردد.
لزوم استقرار نظام مدیریت فناوری و نوآوری در سازمان
در جهان امروز، تغییرات تکنولوزیک آن قدر گسترده و بزرگ است که افراد و اغلب موسسات به سختی می توانند آن را دنبال کنند.کشورها، صنایع و افراد می باید برای عقب نماندن از تغییرات تکنولوژی و مهار کردن آن، قابلیت های خود را افزایش دهند. با افزایش سرعت تغییر در تکنولوژی، مدیران موفق آن مدیرانی هستندکه از تغییرات به نفع سازمان خود استفاده می کنند. نقش یک مدیر در یک محیط تکنولوژیکی قابل پیش بینی و نسبتاً با ثبات، بهینه کردن نحوه استفاده از منابع موجود است. ولی در یک محیط پویا با تغییر سریع فناورانه، وظایف مدیر فراتر از مدیریت منابع جدید است و او باید بتواند هم فناوری و هم نوآوری را مدیریت کند. نظام مدیریت فناوری و نوآوری در یک بنگاه پیشرو، ابزاری است قدرتمند در دست مدیر تا بتواند این وظایف را بخوبی انجام دهد.
در این راستا، شرکت متا با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب، آماده استقرار نظام مدیریت فناوری و نوآوری و ارایه آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت ها می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
مديريت دانش، فرآیندی است سیستماتیک برای رسيدن به اهداف مورد نظر با بهره برداری بهينه از دانش و يا توانايي يك سازمان در استفاده از سرمايه معنوي (تجربه و دانش فردي موجود نزد هریک از کارکنان) و نیز دانش دسته جمعي است. مديريت دانش، راز موفقيت سازمانها در قرن 21 است. دانش، مفهومي فراتر از داده و اطلاعات است. دانش به مجموعه اطلاعات، راه كار عملي مرتبط با آن، نتايج بهكارگيري آن در تصميمات مختلف، آموزش مرتبط با آن، نگرش افراد در مشاغل و مسئوليتهاي مختلف در ارتباط با آن گفته ميشود. دانش هر فرد، حتي در موردي خاص، ممكن است با ديگران متفاوت باشد. دانش زيربناي مهارت و تجربه و تخصص هر فرد است.
هر سازمان براي دستيابي به اهداف خود، از مجموعه دانشي استفاده ميكند كه نزد تكتك افراد و در ذهن آنها انباشته شده است. در صورت عدم مدیریت اين دانشها، ميتوان شكست سازمان يا بالا بودن هزينههاي ناشي از تكرار برخي فرايندهاي تصميمگيري و عدم استفاده مطلوب از سوابق تجربي و تصميمگيريها را انتظار داشت. به همين دليل، سازمانهاي پيشرو اقدام به جمعآوري دانش نهفته نزد پرسنل و گروههاي كاري ميكنند كه به آن «سرمايه دانش» گفته ميشود.
امروزه سرمايههاي يك سازمان تنها سرمايه مالي و فيزيكي نيست بلكه سرمايه دانش افراد مهمتر از آن دو بوده و مورد توجه مديران قرار گرفته است. به بياني ديگر، مديريت نيروي انساني، وجه پيچيده مديريت دانش است. مديريت دانش، طبعاً باعث پيشرفت و تكامل ديگر سيستمهاي سازمان از قبيل نظام مدیریت کیفیت شده و موقعيت سازمان ها را در فرصتهاي جديد، تقويت و پشتيباني ميكند. نظام مدیریت دانش ابزاری است پیشرفته و قدرتمند در دست مدیر تا به اهداف سازمان در این حوزه جامه عمل بپوشاند.
در این راستا، شرکت متا با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب آماده استقرار نظام مدیریت دانش و ارایه آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت های مخاطب می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
امروزه تحقیق و توسعه(R&D) تاثير مستقيمي بر نوآوري، بهرهوري، كيفيت، سطح استاندارد زندگي، سهم بازار و نيز ديگر عواملي كه در افزايش توان رقابتي سازمانها موثر هستند، دارد. با ظهور پديده جهاني شدن، روشهاي كسب فناوری نيز تغيير كرده و روشهاي جديدي خلق گرديده كه به سازمانها امكان انجام تحقيقات در سطوح مختلف را ميدهد.
اصطلاح تحقیق و توسعه (Research and Development) طبق نظر موسسهOECD (Organization For Economic Co-operation and Development) که متشکل از نمایندگان30 کشور پيشرفته دنيا است، به معناي فعاليت هاي سازنده حاصل از يک فرآیند سيستماتيک است که با هدف افزايش دانش انساني و فرهنگ اجتماعي و بهره گيري از اين دانش در کاربردهاي جديد انجام می شود. امروزه گسترش و طراحي محصولات جديد بيش از پيش به عنوان عامل اصلي و نهايي شرکت ها مطرح است.
در صنعت امروز که با سرعت سرسام آوري در حال تغيير است، توقف و ايستايي به منزله مرگ تدريجي يک شرکت خواهد بود و اين الزام به دليل تغييرات و توسعه مداوم تکنولوژي، وجود رقبا و همچنين تعيين اولويت نياز مشتريان پديد آمده است. (R&D) جدا از وابستگي مشخص اش با توسعه تکنيکي و علمي داراي معناي اقتصادي ويژه نيز است. امروزه در بسياري از کشورهاي دنيا، سرمايه گذاري براي (R&D) بازتاب يک حرکت سازماني يا دولتي در جهت فراتر رفتن از سود و بازدهي فعلي و بهبود عملکرد و بازدهي در آينده است. امروزه نظام مدیریت تحقیق و توسعه به عنوان ابزاری قوی در سازمان هایی که به این امر اهتمام دارند پیاده سازی شده تا مدیران شرکت با خیالی آسوده تر به اهداف خود بیاندیشند و به سمت براورده شدن آنها حرکت کنند.
در این راستا، شرکت متا با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب آماده استقرار نظام مدیریت تحقیق و توسعه و ارایه آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت های مخاطب می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
امروزه كاركنان سازمان، نه ابزار و وسيله بلکه خود عامل تحقق اهداف سازمان هستند. سازمانهایی که بدین حقیقت پي برده اند جلب مشارکت کارکنان را در صدر برنامه هاي خود قرار داده اند، چراکه همفکري، مشارکت و بهره گيري از خرد جمعي موجب ميشود تا امور به وجه بهتري انجام شود. همچنين منابع انساني از عوامل زيربنایي فرآيند توسعه محسوب می شوند و هرگونه توفيق در فرآيند توسعه پايدار مشروط به توفيق در توسعه منابع انساني است. ازاين رو نظامهاي مديريتي مرتبط با توسعه منابع انساني از جايگاه ويژهاي در تحقق اهداف سازمان برخوردار است.
نظام پیشنهادها به عنوان يک نظام مطلوب و کارآمد، هم از لحاظ نظري و هم در عمل، كارآيي و اثربخشي خود را درجهت توسعه منابع انسانی به اثبات رسانده و در قوانين، برنامه ها، دستورالعمل ها و بخشنامه هاي مختلف دولت نيز مورد تاييد قرار گرفته است. نظام پیشنهادات یکی از تحولات سازمانی به منظور ترویج مدیریت مشارکتی در سازمانها و نهادها است. با بهرهگیری از این نظام، پذیرش و بررسی پیشنهادها به منظور زمینهسازی تحقق مشارکت پرسنل در دستور کار سازمانها قرار می گیرد. امروزه با بکار گیری فناوری اطلاعات و ارتباطات و توسعه نرم افزارهای کاربردی در این زمینه، استقرار نظام پیشنهادات بصورت مکانیزه در سازمان ها امکان پذیر گشته است.
در این راستا، شرکت متا با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب آماده استقرار سیستم پیشنهادات و ارایه آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت های مخاطب می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
مدیریت زنجیره تأمین (SCM) عبارتست از فرایند برنامهریزی، اجرا و کنترل عملیات مرتبط با زنجیره تأمین. در بهینهترین حالت ممکن. مدیریت زنجیره تأمین دربرگیرنده تمامی جابجاییها و ذخیره مواد اولیه، موجودی در حین کار و محصول تمام شده از نقطه شروع اولیه تا نقطه پایان مصرف میباشد. مدیریت زنجیره تأمین یک رویکرد یکپارچه سازی برای برنامهریزی و کنترل مواد، قطعات و سامانه ها و همچنین اطلاعات مربوط به انها میباشد که از تأمین کنندگان تا مشتریان جریان دارد همانگونه که وظایف مختلف در یک سازمان جریان دارد. مدیریت زنجیره تأمین، مدیریت موجودی با تمرکز بر مدیریت عملیات را با رویکرد تحلیلی به ارتباطات سازمانی در یک بنگاه صنعتی مرتبط می کند. این رشته در طی سالهای اخیر دارای اهمیت فراوانی شده است.
وظیفه مدیریت زنجیره تأمین، مدیریت و هماهنگسازی جریانهای مختلف درون آن میباشد. یکی از چالشهای مهم مدیریتی در این زمینه، هماهنگسازی جریان مواد بین چندین سازمان و در درون هر سازمان است. به منظور نیل به این مهم، نیازمند استفاده از فناوری ها و ابزارهایی جهت ردیابی مواد و قطعات در مسیر های طی شده از مبدأ به مقصد و ثبت اطلاعات در هر مرحله میباشد. مدیریت زنجیره تأمین بر تمام فعالیتهای مرتبط با جریان و تبدیل کالاها از مرحله ماده خام (استخراج) تا تحویل به مصرفکننده نهایی و نیز جریانهای اطلاعاتی مرتبط با آنها نظارت دارد. نظام مدیریت زنجیره تامین امروزه بصورت مکانیزه و با استفاده از نرم افزارهای قوی در شرکت ها و سازمان هایی که به امر توجه ویژه دارند پیاده سازی شده و باعث ثبات در فعالیت های تولیدی سازمان می گردد.
در این راستا، شرکت متا با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب آماده استقرار نظام مدیریت زنجیره تامین و ارایه آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت های مخاطب می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
نظام مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) به اقدامات، استراتژیها و تکنولوژيهایی گفته میشود که شرکتها و سازمان ها برای مدیریت و تجزیه و تحلیل تعاملاتشان با مشتریان با هدف بهبود ارتباطات تجاری و افزایش فروش به کار میگیرند. نظام CRM با هدف گردآوردی اطلاعات در مورد مشتریان از طریق کانالهای مختلف، یا مراکز ارتباطی مختلف مانند وبسایت شرکت، تلفن، ایمیل مستقیم، کانالهای بازاریابی و رسانههای اجتماعی، طراحی میشوند. سیستمهای مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) میتوانند به کارمندانی که ارتباط مستقیم با مشتریان دارند، اطلاعاتی دربارهی شخصیت، تاریخچهی خرید، علائق و نگرانیهایشان بدهند.
مدیریت ارتباط با مشتری یک راهبرد تجاری جهت انتخاب و مدیریت مشتریان برای بهینه کردن و بالا بردن ارزش شرکت و همچنین فروش در دراز مدت است. این نظام، استراتژی جامع کسب و کار و بازاریابی است که فناوری، فرایندها و تمامی فعالیتهای کسب و کار را حول مشتری یکپارچه ساخته و در حقیقت یک نظام اطلاعاتی یکپارچه است که برای برنامهریزی، زمانبندی و کنترل فعالیتهای قبل و بعد از فروش سازمان و با هدف توانمند سازی مشتریان جهت تعامل با سازمان از طریق ابزارهای متعدد ارتباطی به کار میرود.
امروزه با گسترش ارتباطات آنلاین، پیاده سازی نظام مدیریت ارتباط با مشتریان در سازمان ها با کمک نرم افزار هایی که برای این منظور طراحی شده اند، با راحتی بیشتری صورت می پذیرد. در این راستا، شرکت متا با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب، اماده استقرار این سیستم و ارایه آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت ها می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
امروزه مدیران صنعتی و عملیاتی که اجرای پروژه های کوچک و بزرگ را هدایت و نظارت می نمایند، با چالش ها و دغدغه بسیاری مواجهند و عملا زمان و هزینه بسیار زیادی برای یافتن مناسب ترین راهکار در مواجه با این چالش ها صرف می شود: برخی از این چالش ها عبارتند از:
در طی سالهای اخیر، دانش و حرفه مدیریت پروژه از حرفهای موقتی و کمکی در سازمانها به یک حرفه کاملاً مجزا به مانند سایر مشاغل دیگر تبدیل شده است. آن دسته از سازمانهایی که در گذشته به حرفه مدیریت پروژه به عنوان عاملی صرفاً در جهت بهبود وضعیت پروژههای خود نگاه میکردند و بودن آن را بهتر از نبودن آن تشخیص میدادند، امروزه مدیریت پروژه را به عنوان امری ضروری و راهی بسیار مهم و بلندمدت برای نجات سازمان و بقاء آن میدانند. امروزه سطح بالای کیفی نظام و سیستم مدیریت پروژه جزئی از مزایای رقابتی و شایستگیهای استراتژیک هر سازمان تلقی شده و به آنهاکمک میکند تا توان رقابتپذیری خود را در آینده بازار کسب و کار تعالی بخشند. اهدافمورد نظر از استقرار این نظام، رشد، توسعه و بهبود فرآیند مدیریت پروژه، طراحی ساختار، استقرار و نظارت کیفی بر شکلگیری و بلوغ نظام مدیریت پروژه در سازمان ها میباشد که در فازهای ذیل انجام خواهد گرفت:
شایان ذکر است که استاندارد ایزو ۱۰۰۰۶ مربوط به مدیریت کیفیت که توسط سازمان بینالمللی استانداردسازی توسعه داده شده است شامل نکات و راهنمایی هایی برای مدیریت کیفیت در پروژهها میباشد. این استاندارد برای تمام پروژهها صرف نظر از طول و مدت زمان و همچنین میزان گستردگی محیطی و جغرافیایی قابلیت کاربرد دارد و همچنین میتواند برای انواع مختلف محصولی و خدماتی نیز به کار برود . شایان ذکر است که این ایزو راهنمای اجرایی برای مدیریت پروژه نمیباشد، بلکه در قالب مدیریت کیفیت راهنمایی هایی برای مدیران مسئول پروژه بمنظور حفظ کیفیت در طول انجام پروژه ارائه میدهد . ضمناً باید به این امر نیز اشاره کرد که ایزو ۱۰۰۰۶ تنها یک راهنما است و نمیتواند به عنوان مدرک و یا گواهی به کسی اعطا گردد ولی در قالب سمینار ها و دوره های آموزشی کوتاه مدت قابل ارایه است. در این راستا، شرکت متا با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب آماده استقرار سیستم مدیریت پروژه و ارایه آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت های مخاطب می باشد.. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
امروزه با توجه به تنوع محصولات و رقابت فشرده موجود، حفظ و افزایش سطح کیفیت محصول و یا خدمات در بازار یکی از دغدغه های مهم مدیریتی است. بر این اساس سیستم مدیریت کیفیت راهکاری مناسب برای سازمان هایی است که علاقه مند به طی مسیر بهبود و پیشرفت هستند. استقرار این سیستم علاوه بر نمایش توانایی سازمان در فراهم آوردن مداوم محصولی که الزامات مشتری و الزامات قانونی متتضی را برآورده می سازد، باعث افزایش رضایت مشتری از طریق کاربری موثر سیستم و فرآیندهایی که به بهبود مستمر و اطمینان از تطابق با الزامات مشتری و الزامات قانونی مقتضی، می گردد. از آنجا که هدف اصلی تمامی این نظام ها ایجاد راهکارهایی برای بهبود کیفیت، افزایش بهره وری و استفاده بهینه از منابع سازمانی است، لذا ضروری است بصورت یکپارچه در سطح سازمان پیاده سازی و مستقر شوند. از جمله این نظام ها می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
در این راستا، شرکت متا با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب آماده استقرار سیستم مدیریت کیفیت و ارایه آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت های مخاطب می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید
استاندارد ایزو 9000 یکی از استانداردهای سیستم مدیریت کیفیت است. امروزه این استاندارد شاخص ترین استانداردهای مدیریت کیفیت سازمانها در سطح جهانی میباشد و استقرار آن در سازمان، نشان از اهمیت سیستم کیفیت برای مدیریت آن سازمان دارد و باعث جلب اعتماد مخاطب به محصولات و خدمات سازمان می گردد. اولین شاخه اصلی این استاندارد، ایزو ۹۰۰۱ است که شامل شاخصههای زیر میباشد:
خانواده استاندارد ایزو ۹۰۰۰ شامل بخش های زیر میباشد:
امروزه استانداردهای خانواده ایزو ۹۰۰۰ (شامل ایزو ۹۰۰۱ , ۹۰۰۲ و ... ) در غالب ایزو ۹۰۰۰ مجتمع شده و سازمان هایی که ادعا میکنند دارای تائیدیه ایزو ۹۰۰۰ میباشد، در واقع بیشتر دارای تائیدیه ایزو ۹۰۰۱ میباشد. ضمناً دانستن این نکته ضروری است که خود سازمان ایزو (International Standardization Ooganization) به هیچ عنوان صادر کننده ی اعتبار نامه نیست بلکه تعیین کننده خطی مشی ها و خطوط استانداردها میباشد و صدور این اعتبار نامه ها بر عهده ی موسساتی است که البته سازمان بررسی ایزو CASCO این شرکتها را تایید می کند.
در این راستا، شرکت متا با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب آماده استقرار سیستم مدیریت کیفیت و ارایه آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت های مخاطب می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
استاندارد AS/EN 9100 ، استانداردی است که مختص سيستم مديريت كيفيت ويژه صنايع هوافضایی تدوین شده است است. اين استاندارد علاوه برکلیه الزامات استاندارد مديريت كيفيت ISO 9001 ، دربرگیرنده الزامات خاص مرتبط با صنايع هوایی، هوانوردی و فضایی نيز می باشد. اين استاندارد كه براي اولين بار توسط انجمن صنايع خودرو (Society of Automotive Engineers-SAE) در سال 1997 تحت عنوان AS 9000 انتشار يافته، به تدريج با عنوان AS 9100 تغییر يافته و تکمیل گردیده و مورد قبول اکثر کشور های مطرح در صنعت هوایی و هوانوردی جهان قرار گرفته است. شایان ذکر است که اين استاندارد توسط كليه طراحان و سازندگان وسایل پرنده و اقلام هوایی و هوافضايي مهم مورد پذيرش قرار گرفته است. این استاندارد علاوه بر تمرکز بر شاخصه های مهم استاندارد ایزو 9001، بر موارد ذیل نیز تاکید نموده است:
در نسخه صادره این استاندارد در سال 2009 به سرفصلهایی از قبیل مدیریت پیـکر بندی، ویژگیهای کلیـدی و مدیریت ریسک (Configuration Management, Key Characteristics & Risk Management) اشاره گردیده است که ضروری است سازمانها و صنایع در این زمینه اقدامات اجرائی لازم را انجام دهنـد.
قابل ذکر است که در حال حاضر برخي از شركت هاي بزرگ و مطرح در صنايع هوا فضا، استقرار اين استاندارد را براي تامين كنندگان خود الزامی اعلام نموده اند. شرکت متا نیز همگام با پیشرفت صنایع هوایی و هوافضایی در کشور و با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب آماده استقرار سیستم مدیریت کیفیت در صنایه هوایی و هوانوردی بر اساس استاندارد AS/EN 9100 و ارایه آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت های مخاطب می باشد.
کنترل کیفیت عبارت است از مجموعه عملیاتی نظیر اندازهگیری یا آزمون که روی یک کالا یا فرآیند خدماتی انجام میشود تا مشخص شود آیا آن محصول یا خدمات با مشخصات فنی مورد نظر مطابقت دارد با خیر. بخش کنترل کیفیت (Quality control و به اختصار QC)، به بخشی گفته میشود که مسئول فرایند هایی است که سازمان بهوسیله آن ها، از کیفیت و مشتریپسند بودن کالاها و خدمات تولیدی خود مطمئن گردد. این روشها و سیستمها معمولاً با همکاری با دیگر رشتههای مهندسی و بازرگانی طراحی میشوند.
کنترل کیفیت یکی از مباحث مهندسی سیستم هاست. کنترل کیفیت علاوه بر دسترس پذیر کردن کیفیت، بهره وری سازمان را نیز افزایش می دهد. در این راستا بسته به نوع عوامل موثردر کیفیت و وسعت حوزه ی بررسی ،کنترل کیفیت آماری، تضمین کیفیت و کنترل کیفیت فراگیر مطرح می شوند. هر یک از کنترل های اشاره شده به مقدمات و ابزاری نیاز دارند که طراحی و پیاده سازی آنها در مهندسی سیستم ها مورد مطالعه قرار می گیرند.
نظام کنترل کیفیت در یک سازمان عبارت است از مجموعه روش ها و فرآیند ها، مدارک و اطلاعات فنی، کارکنان آموزش دیده، تجهیزات و امکانات مربوطه که در نهایت باعث دستیابی پایدار به کیفیت مورد نظر در کالا و خدمات سازمان گردیده و موجبات رضایت مشتریان و مخاطبان شده و به افزایش در فروش کالا و خدمات منجر می گردد.
شرکت متا نیز در راستای افزایش کیفیت محصولات داخلی و تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور و با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب آماده استقرار «نظام کنترل کیفیت» در صنایع و کارخانجات بر اساس استانداردهای مورد نظر آنها بوده و آموزش ها و مشاوره های لازم را در این خصوص به سازمان ها و شرکت های مخاطب ارایه می نماید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
مهندسی تضمین مرغوبیت بخشی از واحد کیفیت است که وظیفه راهبری امور مربوط به کیفیت، هدایت و هماهنگی کلیه فعالیتهای کیفی و نظارت بر برنامههای ممیزی و استقرار سامانه های کیفی را برعهده دارد. اهم فعالیتهای این بخش در قالب دریافت و بررسی اسناد و مدارک، انجام مطالعات و بررسیهای لازم و همچنین انجام امور اجرائی و تهیه مستندات مربوط به کیفیت محصولات و خدمات سازمان انجام می شود. علاوه بر این، وظیفه نظارت بر فعالیتهای بخش های مختلف شرکت از طریق انجام ارزیابیهای مستمر نیز بر عهده این بخش میباشد. برخی دیگر از مسئولیت های مهم این بخش بشرح ذیل می باشد:
قدرت اجرایی این واحد درحدی است که میتواند در صورت تشخیص مغایرت فعالیتی با خط مشی کیفی سازمان، از اجرا و یا ادامه آن فعالیت ممانعت به عمل آورد. در سازمان ها و شرکت های بزرگ با فرآیند های پیچیده و فناوری های پیشرفته، مانند صنایع خودروسازی و صنایع هوایی، نظام مهندسی مرغوبیت بعنوان اهرم نظارت کیفی مدیریت ارشد عمل نموده و بدین ترتیب مدیریت ارشد از کیفیت با ثبات محصول و خدمات اطمینان حاصل می نماید.
شرکت متا نیز همگام با گسترش صنایع پیشرفته در کشور و با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب آماده استقرار نظام مهندسی مرغوبیت براساس استاندارد های کارخانه ای مربوطه و همچنین ارایه آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت های مخاطب می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
سطح کیفیت محصولات و خدمات در سازمان ها بطور انکارناپذیری به مدارک و مستندات فنی و کیفی و سیستم ناظر بر روند و فرآیند های تولید وابسته است. گزارش های منتشر شده توسط مراجع ذیربط بر اساس مطالعات انجام شده در این خصوص، نشان می دهد در کشورهای در حال توسعه، اکثر محصولات فاقد مدارک و مستندات معتبرِ تولید می باشند و این امر موجبات کاهش سطح کیفیت و قابلیت اطمینان محصولات را فراهم می آورد. برای رفع این نقیصه، ایجاد واحدی که وظیفه رفع این مشکل را برعهده داشته باشد، ضروری است. این واحد در کشورهای توسعه یافته صنعتی به نام «مهندسی ساخت» و یا «مهندسی تولید» نامیده می شود. مهندسی ساخت در حقیقت مجموعه ای است از فعالیت های بعداز مرحله طراحی (یا مهندسی معکوس) و قبل از تولید که شامل شناسایی و تدوین تکنولوژی، تهیه و تدوین نقشه جات محصول و ابزار ادوات مرتبط با آن همراه با درج تلرانس ها و انطباقات مورد نیاز، شناسایی و انتخاب مواد مناسب، تدوین فرآیند ساخت و مونتاژ ، تدوین معیار ها و فرآیند کنترل کیفیت محصول و در نهایت تدوین مستندات مربوطه همراه با نظارت بر اجرای آنها بوده بنحوی که بخش تولید را قادر می سازد کیفیت محصول را در سطح مورد نظر حفظ نماید.
شایان ذکر است که سازمان هایی که به هر دلیل فاقد واحد های طراحی و مهندسی ساخت در ساختار خود هستند و صرفاً دارای بخش تولید می باشند، می توانند این فرآیند را برای محصول مورد نظر خود برون سپاری نموده و یا از طریق انتقال تکنولوژی آن را کسب نمایند و بدین ترتیب از کیفیت محصول خود مطمئن شوند. در این راستا و بمنظور افزایش سطح کیفی محصولات داخلی و ایجاد امکان رقابت با محصولات خارجی، شرکت متا با استفاده از کارشناسان خبره و متخصص در این حوزه، آماده انجام این فرآیند در سازمان ها و واحد های تولیدی و ارائه خدمات مشورتی در این خصوص می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
ساختار سازماني، ابزاری است كه بوسيله آن فعاليت هاي سازماني برای کسب اهداف آن تقسيم، سازماندهي و هماهنگ مي شوند. بدین منظور، سازمانها ساختارهايي را بوجود مي آورند تا فعاليت هاي عوامل انجام كار را هماهنگ نموده و اعضاء را كنترل كنند. ساختار سازماني بيانگر نمودار سازماني و يك نماد قابل رويت از كل فعاليت ها و فرآيندهاي سازمان است.
برای طراحی ساختار یک سازمان، پس از تعیین دقیق ماموریت آن سازمان که برگرفته از اهداف مورد نظر در تاسیس آن است، در مرحله اول تقسيم كل سازمان به چند بخش عمده (تقسيم بندي افقي) انجام می شود. طراحی بخش های تخصصی، واحدهای پشتیبانی و تعیین وظایف اصلی سازمان در این بخش انجام می گردد. در مرحله دوم ارتباطات ميان سطوح سازماني (تقسيم بندي عمودی) انجام می گردد که شامل تعیین سلسله مراتب سازمانی، تعیین حوزه مسئولیتی کارکنان، تنظیم روابط مدیران و کارشناسان، تعیین نوع وحدود اختیارات کارکنان، تنظیم روابط صف وستاد و غیره می باشد. در مرحله سوم مرتبط ساختن سلسله مراتب سازماني (تركيب افقي)، تدوین نظام نامه سازمان، تعیین وظایف تخصصی، تدوین رویه های کاری، تشکیل گروه های کاری دایمی و بٌرد های تخصصی انجام می گردد. مرحله بعدی یعنی مرحله چهارم جایايي كاركنان و تثبيت نيروها، تقسیم کار بین افراد و شرایط احراز مشاغل، شرح مشخصات هر شغل و در نهایت تدوین مقررات و قوانین مربوطه صورت می پذیرد.
امروزه با بکارگیری تکنیک های نوین طراحی سازمان و ساختار سازمانی، با حذف سطوح مدیریتی غیر ضروری، استفاده از تیم های تخصصی ترکیبی و گروه های کاری پیشرو و ساختار های افقی تر، گسترش حيطه كنترل و نظارت، اهتمام به توانمندسازي كاركنان و واگذاری اختيارات بیشتر ، افزايش عدم تمركز همراه با كنترل متمركز با استفاده از فناوری اطلاعات و سیستم یکپارچه مدیریتی و در نهایت کاهش بخش های ستادی با استفاده از سیستم های جدید نظارتی و کنترلی، کارآیی سازمان افزایش می یابد.
شرکت متا نیز با تجریه سازماندهی چندین سازمان تخصصی و با بهره گیری از شبکه کارشناسان مجرب فنی، آمادگی لازم را برای طراحی تخصصی سازمانهای مختلف فنی و مهندسی را دارا بوده و حسب درخواست، مشاوره های لازم را در این زمینه به سازمان ها و شرکت های متقاضی ارایه می نماید. در این راستا این شرکت امادگی دارد ساختارهای مشروحه ذیل را به همراه دستورالعمل های سازمانی مربوطه مطابق با نیاز سازمان شما تدوین و ارایه نماید:
شایان ذکراست که سایر ساختار های سازمانی مطابق با نیاز شما بر حسب درخواست قابل ارایه و تدوین می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
افزايش رقابت و انگیزه بقاء بسیاري از سازمان ها را برآن داشته كه فعالیت های خود را بر تولیدات اساسي و توانمندي های محوري متمركز كنند كه اين امر مستلزم سرمايه گذاري در تحقیقات و ايجاد نوآوري های تكنولوژيك مي باشد. انجام تحقیقات در سازمان ها عمدتاً با هدف حمايت از نوآوري صورت مي گیرد و فعالیت های تحقیق و توسعه يايد بنحوی انجام شود که فرصت های كسب وكار جديدي خلق كرده و يا كسب وكار فعلي سازمان را متحول نمايد. با توجه به رشد سريع فناوري در دو دهه اخير و پيش بيني اين روند در آينده، افزايش توانمندي نوآوري در کشور از طريق افزايش فعاليت هاي تحقيق و توسعه در بخش هاي مختلف اقتصادي مي باشد. تجارب جهاني نشان مي دهد، کشورهايي که سالهای کذشته در زمينه تحقيقات، بيشترين هزينه را متحمل شده اند، همانهايي هستند که اکنون صاحب فناوري و صنايع پيشرفته اند. از اين رو مي توان اين گونه نتيجه گيري کرد که بين تحقيق و توسعه و در نتيجه ميزان پيشرفت کشور رابطه مستقيم وجود دارد.
بر اساس تعریف ارایه شده توسط سایت ویکی پدیا (https://fa.wikipedia.org/wiki) ، تحقیق و توسعه (به انگلیسی: Research and Development) عبارت است از رشته فعالیتهای مشخصی در یک کسب و کار. بنا به تعریف سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، تحقیق و توسعه به کار خلاقانهای گفته میشود که به طور سیستماتیک انجام میشود تا به دانش موجود بیفزاید و این دانش را برای ابداع کاربردهای تازه بهکارببرد.
دستهبندی فعالیتهای تحقیق و توسعه از شرکتی به شرکت دیگر متفاوت است، اما در مجموع شامل دو مدل اصلی میشود. در یک مدل، وظیفه اصلی یک گروه تحقیق و توسعه، توسعه و دستیابی به محصول جدید است؛ در این مدل، مرکز تحقیق و توسعه در حقیقت یک دفتر طراحی و نمونه سازی (Design and prototyping office) است. در مدل دیگر، وظیفه اصلی گروه تحقیق و توسعه عبارت است از کشف و ایجاد دانش نوین و فناوری به منظور توسعه محصولات، پروسهها و خدمات ارزشمند و جدید. در این مدل، مرکز تحقیق و توسعه در حقیقت یک مرکز توسعه فناوری (Technology Development Center) است. در مدل اول تحقیق و توسعه عموماً طراحان و مهندسین، کادر پرسنلی را تشکیل میدهند، در حالی که در مدل دوم تحقیق و توسعه، غالباً دانشمندان و محققان صنعتی مشغول به فعالیت میشوند. بنابراین، بطور خلاصه می توان گفت مراکز تحقیق و توسعه به بخشی از سازمان گفته می شود که با بکارگیری نیروهای فنی، مهندسی و پژوهشی و با استفاده از آزمایشگاه ها و مراکز تست و آزمون، وظیفه توسعه محصولات و یا فناوری های جدید را برای سازمان بر عهده دارد.
ایجاد و سازمان دهی واحد تحقیق و توسعه / دفاتر طراحی و نمونه سازی در سازمان ها علاوه بر حمایت مدیران ارشد، نیاز به تخصص و تجربه مرتبط با موضوع دارد تا در کوتاه ترین زمان این واحد سازمان دهی و ایجاد شود.بدین منظور شرکت متا با استفاده از کادر متخصص و مجرب در این حوزه، آماده همکاری با سازمان ها و موسسات دولتی و خصوصی بوده و در این زمینه خدمات مشاوره ای و اجرایی ارایه می نماید.در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
واحد ساخت و تولید از مهمترین بخش های یک سازمان است که مسئولیت تولید محصول با کیفیت مورد نظررا برعهده داشته و لذا ضروری است که از سازماندهی مناسب برای انجام وظایف محوله برخوردار باشد. منظور از سازماندهی مناسب، نیوری انسانی متناسب، دانش فنی و تجهیزات مناسب ، فضا و تاسیسات و منابع مالی متناسب با ظرفیت تولید می باشد. از طرفی سطح کیفیت محصولات و خدمات در سازمان ها بطور انکارناپذیری به مدارک و مستندات فنی و کیفی و سیستم ناظر بر روند و فرآیند های تولید وابسته است. گزارش های منتشر شده توسط مراجع ذیربط بر اساس مطالعات انجام شده در این خصوص، نشان می دهد در کشورهای در حال توسعه، اکثر محصولات فاقد مدارک و مستندات معتبرِ تولید می باشند و این امر موجبات کاهش سطح کیفیت و قابلیت اطمینان محصولات را فراهم می آورد. برای رفع این نقیصه، ایجاد واحدی که وظیفه رفع این مشکل را برعهده داشته باشد، ضروری است. این واحد در کشورهای توسعه یافته صنعتی به نام «مهندسی ساخت» و یا «مهندسی تولید» نامیده می شود. مهندسی ساخت در حقیقت مجموعه ای است از فعالیت های بعداز مرحله طراحی (یا مهندسی معکوس) و قبل از تولید که شامل شناسایی و تدوین تکنولوژی، تهیه و تدوین نقشه جات محصول و ابزار ادوات مرتبط با آن همراه با درج تلرانس ها و انطباقات مورد نیاز، شناسایی و انتخاب مواد مناسب، تدوین فرآیند ساخت و مونتاژ ، تدوین معیار ها و فرآیند کنترل کیفیت محصول و در نهایت تدوین مستندات مربوطه همراه با نظارت بر اجرای آنها بوده بنحوی که بخش تولید را قادر می سازد کیفیت محصول را در سطح مورد نظر حفظ نماید.
شایان ذکر است که سازمان هایی که به هر دلیل فاقد واحد های طراحی و مهندسی ساخت و واحد ساخت و تولید در ساختار خود هستند می توانند این فرآیند را برای محصول مورد نظر خود برون سپاری نموده و یا از طریق انتقال تکنولوژی آن را کسب نمایند و بدین ترتیب از کیفیت محصول خود مطمئن شوند. در این راستا و بمنظور افزایش سطح کیفی محصولات داخلی و ایجاد امکان رقابت با محصولات خارجی، شرکت متا با استفاده از کارشناسان خبره و متخصص در این حوزه، آماده انجام این فرآیند در سازمان ها و واحد های تولیدی و ارائه خدمات مشورتی در این خصوص می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
به کارگیری سیستم نگهداری و تعمیراتِ خاصِ یک سازمان، میتواند نقش بسیار زیادی را در کاهش قیمت تمام شده محصول نهایی ایفا نماید. اما این تأثیرات تنها محدود به هزینه نبوده و در سرعت ارائه محصول در کل زنجیره تامین، کیفیت محصول، قابلیت اطمینان، چابکی سازمان و عواملی از این دست نیز تأثیرات خاص خود را خواهد داشت. از این رو میتوان به نقش مهم و تأثیر گذار استراتژیهای مختلف نگهداری و تعمیرات بر روی کسب و کار یک بنگاه اقتصادی پی برد.
در صورتی که تمامی فعالیتها و عملیات نگهداری در قالب یک سیستم تعریف شود، موجب فعالیت و کار بی وقفه ماشین آلات و دستگاه در سیستم با کمترین هزینه مصرفی و تعمیراتی است.
تعمیرات و نگهداری ماشین آلات و دستگاه ها،با توجه به استهلاک و فرسایش مداوم آنها، بخش عمده ای از هزینه های تولید را در یک مجموعه صنعتی در بر می گیرد .این هزینه، بسته به نوع صنعت، 15 الی 60 درصد هزینه تولید را شامل می شود . حال آنکه بنا به تحقیقات صورت گرفته ، یک سوم هزینه های نگهداری و تعمیرات، مربوط به فعالیتهای غیر ضروری در حوزه نگهداری و تعمیرات میباشد این در حالی است که صنایع کشور ایالات متحده آمریکا سالانه حدود ۲۰۰ میلیارد دلار برای نگهداری و تعمیرات تجهیزات خود هزینه مینمایند. این بدان معنی است که مدیریت صحیح فرآیند نگهداری و تعمیرات، برای آن کشور سالانه ۶۰ میلیارد دلار صرفه جویی در این حوزه را به همراه خواهد داشت.
با مقدمه فوق، نقش سازمان دهی مناسب واحد های تعمیر و نگهداری بیش از پیش مشخص می گردد. ایجاد و سازمان دهی واحد نگهداری و تعمیرات / دفاتر مهندسی تعمیر و نگهداری در سازمان ها علاوه بر حمایت مدیریت سازمان ، نیاز به تخصص و تجربه مرتبط با موضوع دارد تا در کوتاه ترین زمان این واحد سازمان دهی و ایجاد شود. شایان ذکر است که سازمان هایی که به هر دلیل فاقد واحد های نگهداری و تعمیرات در ساختار خود هستند ، می توانند این فرآیند را برون سپاری نموده و بدین ترتیب از کاهش هزینه تولید در سازمان خود مطمئن شوند. بدین منظور شرکت متا با استفاده از کادر متخصص و مجرب در این حوزه، آماده همکاری با سازمان ها و موسسات دولتی و خصوصی بوده و در این زمینه خدمات مشاوره ای و اجرایی ارایه می نماید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
در فرآیند اخذ تائیدیه ها و گواهینامه های مختلف، ضروری است سازمان ها و شرکت های متقاضی نظام نامه خود را که در برگیرنده خطی مشی، ساختار، ترکیب نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات مرتبط و ..... باشد را تدوین و فرآیند های مربوطه را در سازمان خود مستقر نموده و نسخه ای از آنرا نیز به به مرجع صلاحیت دار مربوطه ارایه نمایند. در این خصوص می توان از نظام نامه های «کیفیت» ، «تعالی سازمانی» ، «سازمان طراحی» ، «سازمان تولید» ، «سازمان تعمیر و نگهداری» و ..... نام برد.
بطور مثال، «نظام نامه کیفیت» در یک سازمان، معرفی اجمالی از مجموعه فرآیندها و فعالیتهایی است که سازمان در راه شکل دهی و تکوین سیستم کیفیت انجام می دهد. حدود جزییات مربوط به این فعالیت ها و نیز نحوه نگارش، فصل بندی و قالب عمومی آن بستگی به نوع سازمان، گستردگی آن، پیچیدگی فعالیتهای سازمان و بالاخره به سلیقه و تصمیم گیری سازمان بستگی دارد. نظامنامه کیفیت یک سازمان لازم است شامل معرفی نیروهای انسانی مرتبط و مسئولیت ها و وظایف آنها، کلیه فرآیند ها و ساختار های سازمانی، تجهیزات و امکانات، فضاها و تاسیسات و .... یاشد. اطلاعات در نظام نامه باید طوری ارایه شود که:
تدوین نظام نامه ها بدلیل اختصار و موجز بودن متون و همچنین ادبیات تخصصی در نگارش آنها، ترتیب قرار گرفتن فصول و بخش ها، ضمائم و عیره، به شرکت های مهندسی مشاور که از کادر تخصصی در این حوزه برخوردار هستند، واگذار می گردد. در این راستا، شرکت متا نیز همگام با پیشرفت صنایع کشور و با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب آمادگی لازم برای تدوین انواع نظام نامه را دارا بوده و آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت های مخاطب را ارایه می نماید. در این راستا ، نظام نامه های ذیل قابل تدوین و ارایه می باشند:
شایان ذکر است که سایر انواع نظام نامه نیز بر حسب درخواست قابل بررسی و تدوین می باشند. علاوه برتدوین انواع نظام نامه، این شرکت خدمات تدوین انواع دستورالعمل های سازمانی اعم از اداری، مالی، فنی و مهندسی، طراحی، تولید، تعمیرو نگهداری و ..... را به شرکت ها و سازمان ها ارایه می نماید. کارشناسان شرکت اماده ارایه هرگونه خدمات مشورتی در این زمینه به شرکت ها و سازمان های متقاضی می باشند. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
در فرآیند ارزیابی استانداردهای سری ایزو 9000 ضروری است سازمان ها و شرکت های متقاضی نظام نامه خود را که در برگیرنده خطی مشی، ساختار، ترکیب نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات مرتبط و ..... باشد را تدوین و فرآیند های کیفی مربوطه را در سازمان خود مستقر نموده و نسخه ای از آنرا نیز به به مرجع صلاحیت دار مربوطه ارایه نمایند. «نظام نامه کیفیت» در یک سازمان، معرفی اجمالی از مجموعه فرآیندها و فعالیتهایی است که سازمان در راه شکل دهی و تکوین سیستم کیفیت انجام می دهد. حدود جزییات مربوط به این فعالیت ها و نیز نحوه نگارش، فصل بندی و قالب عمومی آن بستگی به نوع سازمان، گستردگی آن، پیچیدگی فعالیتهای سازمان و بالاخره به سلیقه و تصمیم گیری سازمان بستگی دارد. نظامنامه کیفیت یک سازمان لازم است شامل معرفی نیروهای انسانی مرتبط و مسئولیت ها و وظایف آنها، کلیه فرآیند ها و ساختار های سازمانی، تجهیزات و امکانات، فضاها و تاسیسات و .... یاشد. اطلاعات در نظام نامه باید طوری ارایه شود که:
ضمائم نظام نامه که جزئی از آن بشمار می رود و شامل فرآیندها، رویه ها و دستور العمل های سازمانی مرتبط با نظام نامه می شود، نیز لازم است تدوین و به همراه نظام نامه به سازمان ارزیابی کننده ارایه شود. تدوین نظام نامه و دستور المعل های مربوطه ها بدلیل اختصار و موجز بودن متون و همچنین ادبیات تخصصی در نگارش آنها، ترتیب قرار گرفتن فصول و بخش ها، ضمائم و عیره، به شرکت های مهندسی مشاور که از کادر تخصصی در این حوزه برخوردار هستند، واگذار می گردد. در این راستا، شرکت متا نیز همگام با پیشرفت صنایع کشور و با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب آمادگی لازم برای تدوین انواع نظام نامه و ضمائم آنرا را دارا بوده و آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت های مخاطب را ارایه می نماید. شایان ذکر است که سایر انواع نظام نامه نیز بر حسب درخواست قابل بررسی و تدوین می باشند. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
اعطای جایزه ملّی تعالی سازمانی مبتنی بر ارزیابی رویكردها و نظامهای مدیریتی سازمانها و نتایج موفقیتهای آنها توسط گروهی از ارزیابان خبره و بر اساس "الگوی تعالی سازمانی" است كه وضعیت سازمان را در میزان دستیابی به انتظارات الگوی تعالی سازمانی مشخص مینمایند. با معرفی "مدل تعالی سازمانی" و "جایزه ملّی تعالی سازمانی" از سال 1382، بسیاری از مدیران سازمانهای ایرانی توانسته اند با استقرار مدل، به چارچوب مناسبی برای اعمال روشهای نوین مدیریتی در سازمان خود دست یابند و نقاط قوت و زمینههای قابل بهبود خود را بشناسند و در جهت تعریف برنامههای بهبود و اجرای آنها گام بردارند. كلیه سازمانها و شركتهای ایرانی در بخش های مختلف اعم از ساخت و تولید، خدمات، سلامت، آموزش و بخش عمومی، در صورت انجام خودارزیابی بر اساس الگوی تعالی سازمانی، به اجرا گذاردن برنامههای بهبود و فراهمسازی سایر مقدمات میتوانند متقاضی جایزه ملّی تعالی سازمانی باشند. اهداف جایزه ملّی تعالی سازمانی عبارت است از:
ارزیابان جایزه ملّی تعالی سازمانی، عمدتاً از بین مدیران و كارشناسان سازمانهای مختلف، اعم از متقاضیان جایزه و سازمانهایی كه مدل تعالی سازمانی را به عنوان چارچوبی برای مدیریت سازمان خود برگزیده اند، انتخاب می شوند و این موضوع خود به عنوان روش بسیار مناسبی برای تبادل تجربیات موفق سازمان ها شناخته شده است. حضور فعال سازمانها در فرایند جایزه ملّی تعالی سازمانی نشانگر این است كه سازمانهای برتر ایرانی قصد دارند تا خود را با دیگر سازمانها مقایسه كنند تا به این ترتیب گامهای بلندتری را در مسیر تعالی برداشته و ضمن افزایش توان رقابتی، بر پایداری سازمان خود افزوده و در تحقق اهداف سازمانی به موفقیتهای بیشتری دست یابند. در طول یازده سال اجرای جایزه ملّی، با تكیه بر تجارب كسب شده طی سالهای گذشته، این فرصت نیز فراهم آمده است تا سازمانهای ایرانی در كلیه بخش های اقتصادی و زمینه های محتلف فعالیت، در فرآیند جایزه ملّی تعالی سازمانی شركت كنند و دستاوردهای خود را در استقرار سیستمهای نوین مدیریتی كه در چارچوب مدل تعالی سازمانی به اجرا گذاشتهاند، با دیگر سازمانها به مقایسه گذاشته و به این ترتیب در فضای تبادل تجربیات، یافتهها و دانش خود را با دیگران به اشتراك بگذارند. فضائی كه با حضور هر چه فعالتر سازمانهای برتر ایرانی، یادگیری سازمانی را وسعت میبخشد و فرهنگ تعالی سازمانی را در تمام بخشهای اقتصادی و سازمانهای كشورمان جاری میسازد و با حركت سازمانها در مسیر تعالی، كشور عزیزمان به قلههای سربلندی و افتخار دست خواهد یافت. (مرجع : وب سایت سازمان مدیریت صنعتی به آدرس http://excellence.imi.ir/iranaward/AboutTheAward/Pages/IAintro.aspx).
ضمائم اظهارنامه که جزئی از آن بشمار می رود و شامل فرآیندها، رویه ها و دستور العمل های سازمانی مرتبط با اظهارنامه می شود، نیز لازم است تدوین و به همراه آن به سازمان ارزیابی کننده ارایه شود. نظر به اینکه جایزه تعالی سازمانی بصورت سالانه برگزار می گردد، سازمان ها و بنگاه هایی که تمایل به شرکت در این جایزه مهم را دارند، لازم است اظهارنامه سازمان خود را تهیه و یا بر اساس آخرین مدل جایزه بروزرسانی نموده و به همراه ضمائم مربوطه در موعد مقرر به دبیرخانه جایزه ارسال نمایند. معمولاً تدوین این نوع اظهارنامه بدلیل اختصار و موجز بودن متون و همچنین ادبیات تخصصی در نگارش آن، ترتیب قرار گرفتن فصول و بخش ها، ضمائم و عیره، به شرکت های مهندسی مشاور که از تجربه کافی در این حوزه برخوردار هستند، واگذار می گردد. در این راستا، شرکت متا نیز همگام با پیشرفت صنایع کشورو با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب آمادگی لازم برای تدوین اظهارنامه تعالی سازمانی و ضمائم مربوطه را دارا بوده و آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت های مخاطب را ارایه می نماید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
اقتصاد ایران پس از دوران تحریم با چالش مهمى براى ورود به عرصه اقتصاد جهانى مواجه است. لزوم گسترش معاملات بین المللى از یک سو و اهمیت ایجاد تنوع در منابع درآمدى کشور از سوى دیگر، گذار از اقتصاد نفتى و منبع محور را به سمت اقتصادى داراى تنوع محصولات و خدمات و داراى توان صادراتى را طلب می کند. از اینرو رویکرد اقتصاد مقاومتى به عنوان الگویى براى شکل گیرى یک اقتصاد درونزا و برونگرا مورد نظر قرار گرفته است. در الگوى اقتصاد مقاومتى بدون شک افزایش توان فناورى و نوآورى بنگاهها به عنوان مزیت کلیدى براى گذار به سمت رقابتپذیرى بینالمللى و تعامل سازنده در اقتصاد جهانى نقشى حیاتى دارد. در این راستا انجمن مدیریت فناورى ایران با هدف ترویج و گسترش مفهوم توسعه فناورى و نوآورى در بنگاههاى ایرانى در سالهاى اخیر با حمایت معاونت علمى و فناورى ریاست جمهورى، وزارت علوم، تحقیقات و فناورى، صندوق نوآورى و شکوفایى و سایر نهادهاى مرتبط اقدام به طراحى و اجراى « جایزه ملى مدیریت فناورى و نوآورى» نموده که بر اساس آن، مدلى براى بلوغ و تعالى بنگاهها در عرصه مدیریت فناورى و نوآورى طراحى شده است. این مدل، نقشه راهى براى بنگاهها براى ورود به عرصه رقابتپذیرى بین المللى و ارتقاء توانمندى هاى درونزا ارائه میکند. (مرجع: سایت جایزه ملی فناوری و نوآوری به آدرس www.iramitaward.ir )
ضمائم نظام نامه که جزئی از آن بشمار می رود و شامل فرآیندها، رویه ها و دستور العمل های سازمانی مرتبط با نظام نامه می شود، نیز لازم است تدوین و به همراه نظام نامه به سازمان ارزیابی کننده ارایه شود. نظر به اینکه جایزه ملی فناوری و نوآوری بصورت سالانه توسط انجمن مدیریت فناوری ایران (www.iramot.ir) برگزار می گردد، سازمان ها و بنگاه هایی که تمایل به شرکت در این جایزه مهم و ملی را دارند، لازم است نظام نامه سازمان خود را تهیه و یا بر اساس آخرین مدل جایزه بروزرسانی نموده و به همراه ضمائم مربوطه در موعد مقرر به دبیرخانه جایزه ارسال نمایند. معمولاً تدوین این نوع نظام نامه بدلیل اختصار و موجز بودن متون و همچنین ادبیات تخصصی در نگارش آن، ترتیب قرار گرفتن فصول و بخش ها، ضمائم و عیره، به شرکت های مهندسی مشاور که از تجربه کافی در این حوزه برخوردار هستند، واگذار می گردد. در این راستا، شرکت متا نیز همگام با پیشرفت صنایع کشور و با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب آمادگی لازم برای تدوین نظام نامه فناوری و نوآوری و ضمائم آنرا را دارا بوده و آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت های مخاطب را ارایه می نماید. شایان ذکر است که سایر انواع نظام نامه نیز بر حسب درخواست قابل بررسی و تدوین می باشند. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
با توجه به پیشرفت صنعت هوایی در کشور در سال های اخیر، خصوصاً در حوزه طراحی وسایل پرنده و متعلقات آن، لزوم استقرار الزامات و مقررات هوایی در حوزه طراحی و نمونه سازی بیش از پیش اهمیت خود را نشان می دهد. بر اساس قوانین و مقررات سازمان هواپیمایی کشوری ایران ( Civil Aviation Organization of Islamic Republic of Iran-CAO IRI)، استاندارد سازی دفاتر طراحی بر مبنای مقررات هوایی پارت 21 (Part 21) : اکه مقررات حاکم بر مراکز طراحی و ساخت وسایل پرنده و فرآیند های مربوطه را بیان می کند، صورت می پذیرد. لذا سازمان ها و موسساتی که قصد انجام فعالیت های طراحی و نمونه سازی و یا انجام تغییرات در وسایل پرنده و متعلقات هوایی را دارند، ضروری است تائیدیه DOA را از سازمان هواپیمایی کشوری دریافت نمایند. این امر توسط متخصصین دفتر مهندسی صلاحیت پرواز سازمان هواپیمایی کشوری (CAO) انجام می گردد. شایان ذکر است که استاندارد سازی مراکز طراحی تعمیرات و همچنین مراکز طراحی متعلقات هوایی و صدور گواهینامه مربوطه نیز در همین راستا انجام می گردد. بر این اساس و بمنظور دریاقت تائیدیه DOA ، تهیه وتدوین نظام نامه سازمان طراحی و ضمائم آن (Design Organisation Exposition-DOE) بعنوان اولین قدم لازم است مورد اقدام قرار گیرد.
شایان ذکر است تدوین نظام نامه ها بدلیل تخصصی بودن و همچنین رعایت الزامات خاص نگارش آنها، ترتیب قرار گرفتن فصول و بخش ها، ضمائم و عیره، به شرکت های مهندسی مشاور که از کادر تخصصی در این حوزه برخوردار هستند، واگذار می گردد. در این راستا، شرکت متا نیز همگام با پیشرفت صنایع کشور و با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب آمادگی لازم برای تدوین انواع نظام نامه از جمله نظام نامه سازمان طراحی را دارا بوده و آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت های مخاطب را ارایه می نماید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
با توجه به پیشرفت صنعت هوایی در کشور در سال های اخیر، خصوصاً در حوزه ساخت و تولید وسایل پرنده و متعلقات آن، لزوم استقرار الزامات و مقررات هوایی در این حوزه بیش از پیش اهمیت خود را نشان می دهد. بر اساس قوانین و مقررات سازمان هواپیمایی کشوری ایران ( Civil Aviation Organization of Islamic Republic of Iran-CAO IRI)، استاندارد سازی مراکز ساخت و تولید وسایل پرنده بر مبنای مقررات هوایی پارت 21 (Part 21) : که مقررات حاکم بر اینگونه مراکز و فرآیند های مربوطه را بیان می کند، صورت می پذیرد. لذا سازمان ها و موسساتی که قصد انجام فعالیت های ساخت و تولید وسایل پرنده و متعلقات هوایی را دارند، ضروری است تائیدیه POA را از سازمان هواپیمایی کشوری دریافت نمایند. این امر توسط متخصصین دفتر مهندسی صلاحیت پرواز سازمان هواپیمایی کشوری (CAO) انجام می گردد. شایان ذکر است که استاندارد سازی مراکز ساخت قطعات و اقلام هوایی نیز بر اساس زیر بخش مربوطه در پارت 21 انجام و ارزیابی و صدور گواهینامه مربوطه در قالب TSO.IPA اجرا می گردد.
شایان ذکر است تدوین نظام نامه ها بدلیل تخصصی بودن و همچنین رعایت الزامات خاص نگارش آنها، ترتیب قرار گرفتن فصول و بخش ها، ضمائم و عیره، به شرکت های مهندسی مشاور که از کادر تخصصی در این حوزه برخوردار هستند، واگذار می گردد. در این راستا، شرکت متا نیز همگام با پیشرفت صنایع کشور و با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب آمادگی لازم برای تدوین انواع نظام نامه از جمله نظام نامه سازمان تولید را دارا بوده و آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت های مخاطب را ارایه می نماید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
با توجه به پیشرفت صنعت هوایی در کشور در سال های اخیر، خصوصاً در حوزه نگهداری و تعمیرات وسایل پرنده و متعلقات آن، لزوم استقرار الزامات و مقررات هوایی در این حوزه بیش از پیش اهمیت خود را نشان می دهد. بر اساس قوانین و مقررات سازمان هواپیمایی کشوری ایران ( Civil Aviation Organization of Islamic Republic of Iran-CAO IRI)، استاندارد سازی مراکز نگهداری و تعمیرات بر مبنای مقررات هوایی پارت 145 (Part 145 ) که مقررات حاکم بر این مراکز و فرآیند های مربوطه را بیان می کند، صورت می پذیرد. لذا سازمان ها و موسساتی که قصد انجام فعالیت های تعمیر و نگهداری وسایل پرنده و متعلقات هوایی را دارند، ضروری است ابتدا تائیدیه MOA را از سازمان هواپیمایی کشوری دریافت نمایند. این امر توسط متخصصین دفتر مهندسی صلاحیت پرواز سازمان هواپیمایی کشوری (CAO) انجام می گردد.
شایان ذکر است تدوین نظام نامه ها بدلیل تخصصی بودن و همچنین رعایت الزامات خاص نگارش آنها، ترتیب قرار گرفتن فصول و بخش ها، ضمائم و عیره، به شرکت های مهندسی مشاور که از کادر تخصصی در این حوزه برخوردار هستند، واگذار می گردد. در این راستا، شرکت متا نیز همگام با پیشرفت صنایع کشور و با بهره گیری از کارشناسان خبره و مجرب آمادگی لازم برای تدوین انواع نظام نامه از جمله نظام نامه سازمان تعمیر و نگهداری را دارا بوده و آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت های مخاطب را ارایه می نماید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
بر اساس تعریف ارایه شده توسط سایت ویکی پدیا (https://fa.wikipedia.org/wiki) ، تحقیق و توسعه (به انگلیسی: Research and Development) عبارت است از رشته فعالیتهای مشخصی در یک کسب و کار. بنا به تعریف سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، تحقیق و توسعه به کار خلاقانهای گفته میشود که به طور سیستماتیک انجام میشود تا به دانش موجود بیفزاید و این دانش را برای ابداع کاربردهای تازه بهکارببرد. دستهبندی فعالیتهای تحقیق و توسعه از شرکتی به شرکت دیگر متفاوت است، اما در مجموع شامل دو مدل اصلی میشود. در یک مدل، وظیفه اصلی یک گروه تحقیق و توسعه، توسعه و دستیابی به محصول جدید است؛ در این مدل، مرکز تحقیق و توسعه در حقیقت یک دفتر طراحی و نمونه سازی (Design and prototyping office) است. در مدل دیگر، وظیفه اصلی گروه تحقیق و توسعه عبارت است از کشف و ایجاد دانش نوین و فناوری به منظور توسعه محصولات، پروسهها و خدمات ارزشمند و جدید. در این مدل، مرکز تحقیق و توسعه در حقیقت یک مرکز توسعه فناوری (Technology Development Center) است. در مدل اول تحقیق و توسعه عموماً طراحان و مهندسین، کادر پرسنلی را تشکیل میدهند، در حالی که در مدل دوم تحقیق و توسعه، غالباً دانشمندان و محققان صنعتی مشغول به فعالیت میشوند. بنابراین، بطور خلاصه می توان گفت مراکز تحقیق و توسعه به بخشی از سازمان گفته می شود که با بکارگیری نیروهای فنی، مهندسی و پژوهشی و با استفاده از آزمایشگاه ها و مراکز تست و آزمون، وظیفه توسعه محصولات و یا فناوری های جدید را برای سازمان بر عهده دارد.
در مجموع، ایجاد و سازمان دهی واحد تحقیق و توسعه در سازمان ها فعالیتی است تخصصی که علاوه بر حمایت مدیران ارشد، نیاز به تخصص و تجربه مرتبط با موضوع دارد تا در کوتاه ترین زمان این واحد سازمان دهی و ایجاد شود. از جمله اقداماتی که برای نظارت بر سازماندهی واحدهای تحقیق و توسعه و همچنین آگاهی و اطلاع مدیران ارشد و میانی و نیز کارشناسان و محققان از ساختار، ارتباطات سازمانی و فرآیند های مورد نظر پیشهاد می شود، تدوین نظام نامه است. شایان ذکر است تدوین نظام نامه ها بدلیل تخصصی بودن و همچنین رعایت الزامات خاص نگارش آنها، ترتیب قرار گرفتن فصول و بخش ها، ضمائم و عیره، به شرکت های مهندسی مشاور که از کادر تخصصی در این حوزه برخوردار هستند، واگذار می گردد. در این راستا، شرکت متا با همکاری کارشناسان خبره و مجرب آمادگی لازم برای تدوین انواع نظام نامه از جمله نظام نامه واحد های تحقیق و توسعه را دارا بوده و آموزش ها و مشاوره های لازم به سازمان ها و شرکت های مخاطب را ارایه می نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
علوم و فناوري هوا و فضا در قرن گذشته، مرزهاي جديدي را در برابر جهانيان گشود و امكان پرواز و دسترسي به فضا را فراهم آورد. اين فناوري در قرن 21 مبناي اقتدار و پيشتازي كشورها شده و محصولات آن نقش مهمي در توسعة پايدار اقتصادي و تأمين امنيت و رفاه اجتماعي ايفا نموده است. نقش جامعي كه صنعت هوا و فضا به عنوان پيشران در علوم و فناوري، امنيت و سياست، حمل و نقل، توسعه اقتصادي-اجتماعي و حفظ ارزشهاي ملي دارد، توجه ویژه به علوم و فناوری های حوزه هوا و فضا را به يك ضرورت تبديل نموده است. چالشهاي پيش رو، برنامهريزي جامع، ارتقاء سطح سرمايهگذاري و بهرهوري و هماهنگي همهجانبه نهادها و سازمانهاي دولتي و خصوصي در اين بخش را ايجاب مي نمايد. همه شرکت ها و سازمان ها بايد با به كارگيري كليه امكانات اعم از ملي و بينالمللي در حوزه های مختلفی چون فناوري، تجارت و اكتشاف، حضوري مقتدرانه و در خور عظمت ایران را در سطح جهاني رقم زنند. برابر سند چشم انداز، جمهوري اسلامي ايران در سال 1404 در حوزه هوا و فضا، كشوري است توسعه يافته با جايگاه برتر در منطقه، دستيافته به علوم و فناوريهاي نوين و روزآمد هوا و فضا و خوداتكا در پيادهسازي و اجراي طرحهاي ملي و توانمند براي مشاركت در طرحهاي بينالمللي هوافضايي. شایان ذکر است در افق اين چشمانداز، در حوزه هوا و فضا کشور داراي ويژگيهاي زير خواهد بود:
با ذکر مقدمه فوق و با توجه به اهمیت صنعت هوایی و هوانوردی در کشور، لزوم استقرار الزامات و مقررات هوایی در صنایع و سازمان های هوافضایی بیش از پیش اهمیت خود را نشان می دهد. در ادامه، برخی از الزامات و مقررات هوایی سازمان هواپیمایی کشوری جمهوری اسلامی ایران (Civil Aviation Organization of Islamic Republic of Iran-CAO IRI) که به عناون مرجع مورد استفاده قرار می گیرد، معرفی است:
علاوه بر مقررات فوق، انکس های ایکائو (ICAO Annexes) نیز از مراجع اصلی این حوزه به ویژه حوزه بهره برداری بشمار می روند که شامل 18 انکس بوده و مرجع اصلی در هوانوردی غیرنظامی به شمار می روند. شرکت متا نیز همگام با گسترش صنایع پیشرفته در کشور و با بهره گیری از گروه کارشناسان خبره و مجرب صنعت هوایی آماده استقرار الزامات و مقررات اشاره شده فوق در سازمان ها و شرکت های مرنبط با صنعت هوایی و هوانوردی و همچنین ارایه آموزش ها و مشاوره های لازم در این زمینه می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
با توجه به پیشرفت صنعت هوایی در کشور در سال های اخیر، خصوصاً در حوزه طراحی وسایل پرنده و متعلقات آن، لزوم استقرار الزامات و مقررات هوایی در حوزه طراحی و نمونه سازی بیش از پیش اهمیت خود را نشان می دهد. بر اساس قوانین و مقررات سازمان هواپیمایی کشوری ایران ( Civil Aviation Organization of Islamic Republic of Iran-CAO IRI)، استاندارد سازی دفاتر طراحی بر مبنای مقررات هوایی پارت 21 (Part 21) : اکه مقررات حاکم بر مراکز طراحی و ساخت وسایل پرنده و فرآیند های مربوطه را بیان می کند، صورت می پذیرد. لذا سازمان ها و موسساتی که قصد انجام فعالیت های طراحی و نمونه سازی و یا انجام تغییرات در وسایل پرنده و متعلقات هوایی را دارند، ضروری است تائیدیه DOA را از سازمان هواپیمایی کشوری دریافت نمایند. این امر توسط متخصصین دفتر مهندسی صلاحیت پرواز سازمان هواپیمایی کشوری (CAO) انجام می گردد. شایان ذکر است که استاندارد سازی مراکز طراحی تعمیرات و همچنین مراکز طراحی متعلقات هوایی و صدور گواهینامه مربوطه نیز در همین راستا انجام می گردد.
شرکت متا نیز همگام با گسترش صنایع پیشرفته در کشور و با بهره گیری از گروه کارشناسان خبره و مجرب صنعت هوایی آماده استقرار الزامات و مقررات اشاره شده فوق در سازمان ها و شرکت های مرنبط با صنعت هوایی و هوانوردی و همچنین ارایه آموزش ها و مشاوره های لازم در این زمینه می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
با توجه به پیشرفت صنعت هوایی در کشور در سال های اخیر، خصوصاً در حوزه ساخت و تولید وسایل پرنده و متعلقات آن، لزوم استقرار الزامات و مقررات هوایی در این حوزه بیش از پیش اهمیت خود را نشان می دهد. بر اساس قوانین و مقررات سازمان هواپیمایی کشوری ایران ( Civil Aviation Organization of Islamic Republic of Iran-CAO IRI)، استاندارد سازی مراکز ساخت و تولید وسایل پرنده بر مبنای مقررات هوایی پارت 21 (Part 21) : که مقررات حاکم بر اینگونه مراکز و فرآیند های مربوطه را بیان می کند، صورت می پذیرد. لذا سازمان ها و موسساتی که قصد انجام فعالیت های ساخت و تولید وسایل پرنده و متعلقات هوایی را دارند، ضروری است تائیدیه POA را از سازمان هواپیمایی کشوری دریافت نمایند. این امر توسط متخصصین دفتر مهندسی صلاحیت پرواز سازمان هواپیمایی کشوری (CAO) انجام می گردد. شایان ذکر است که استاندارد سازی مراکز ساخت قطعات و اقلام هوایی نیز بر اساس زیر بخش مربوطه در پارت 21 انجام و ارزیابی و صدور گواهینامه مربوطه در قالب TSO.IPA اجرا می گردد.
شرکت متا نیز همگام با گسترش صنایع پیشرفته در کشور و با بهره گیری از گروه کارشناسان خبره و مجرب صنعت هوایی آماده استقرار الزامات و مقررات اشاره شده فوق در سازمان ها و شرکت های مرنبط با صنعت هوایی و هوانوردی و همچنین ارایه آموزش ها و مشاوره های لازم در این زمینه می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
با توجه به پیشرفت صنعت هوایی در کشور در سال های اخیر، خصوصاً در حوزه نگهداری و تعمیرات وسایل پرنده و متعلقات آن، لزوم استقرار الزامات و مقررات هوایی در این حوزه بیش از پیش اهمیت خود را نشان می دهد. بر اساس قوانین و مقررات سازمان هواپیمایی کشوری ایران ( Civil Aviation Organization of Islamic Republic of Iran-CAO IRI)، استاندارد سازی مراکز نگهداری و تعمیرات بر مبنای مقررات هوایی پارت 145 (Part 145 ): که مقررات حاکم بر این مراکز و فرآیند های مربوطه را بیان می کند، صورت می پذیرد. لذا سازمان ها و موسساتی که قصد انجام فعالیت های تعمیر و نگهداری وسایل پرنده و متعلقات هوایی را دارند، ضروری است تائیدیه MOA را از سازمان هواپیمایی کشوری دریافت نمایند. این امر توسط متخصصین دفتر مهندسی صلاحیت پرواز سازمان هواپیمایی کشوری (CAO) انجام می گردد.
شرکت متا نیز همگام با گسترش صنایع پیشرفته در کشور و با بهره گیری از گروه کارشناسان خبره و مجرب صنعت هوایی آماده استقرار الزامات و مقررات اشاره شده فوق در سازمان ها و شرکت های مرنبط با صنعت هوایی و هوانوردی و همچنین ارایه آموزش ها و مشاوره های لازم در این زمینه می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
بر اساس قوانین و مقررات سازمان هواپیمایی کشوری ایران ( Civil Aviation Organization of Islamic Republic of Iran-CAO IRI)، تمامی مراکز آموزش تعمیر و نگهداری هواپیما لازم است بر اساس پارت 147 (Part 147) مورد ارزیابی و تائید قرار گیرند. این امر توسط متخصصین دفتر گواهينامه هاي پرسنل هوانوردي سازمان هواپیمایی کشوری (CAO) انجام می گردد. بدین منظور سازمان ها و مراکز آموزشی فناوری تعمیر و نگهداری هواپیماها که قصد ارایه این آموزش ها، تائید صلاحیت کارکنان و انجام امتحانات مربوطه را بر اساس پارت 66 (Part 66) را دارند، لازم است تائیدیه مربوطه را از سازمان هواپیمایی کشوری دریافت نمایند.
در این راستا، شرکت متا با بهره گیری از گروه کارشناسان خبره و مجرب صنعت هوایی آماده استقرار الزامات و مقررات اشاره شده فوق در سازمان ها و موسسات آموزشی هوایی و همچنین ارایه آموزش ها و مشاوره های لازم در این زمینه می باشد.در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
- دانلود الزامات و مقررات پارت 147
- دانلود الزامات و مقررات پارت 66
بر اساس قوانین و مقررات سازمان هواپیمایی کشوری ایران ( Civil Aviation Organization of Islamic Republic of Iran-CAO IRI)، تمامی وسایل پرنده اعم از هواپیما، بالگرد، پهپاد و .... لازم است بر اساس پارت 21 (Part 21) و سایر پارت های مرتبط بر اساس نوع وسیله پرنده مورد ارزیابی و تائید قرار گیرند. این امر در کشور ما توسط متخصصین دفتر مهندسی صلاحیت پرواز سازمان هواپیمایی کشوری (CAO) انجام می گردد. بدین منظور سازمان ها و موسساتی که قصد اخذ مجوز پرواز برای وسیله پرنده ساخت خود را دارند، ضروری است ابتدا تائیدیه نوع (Type Certificate) را از سازمان هواپیمایی کشوری دریافت نمایند.
در این راستا، شرکت متا با با همکاری کارشناسان خبره و مجرب صنعت هوایی آماده تدوین اسناد پایه گواهینامه برای شرکتها و موسسات طراحی و نمونه سازی و همچنین ارایه آموزش ها و مشاوره های لازم در این زمینه می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت درخواست خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.
- دانلود الزامات و مقررات پارت 23
- دانلود الزامات و مقررات پارت 25